sunnuntai 29. maaliskuuta 2009

Kotona

Eilisestä Hesan reissusta ollaan kotiuduttu. Reissu oli kaikintavoin raskas, eikä niin antoisa, kun odotin. Tarvontiellä oli paha ulosajo, mikä oli tapahtunut vain hetki ennen kuin tulimme kohdalle. paikalla oli 5-6 paloautoa, pari ambulanssia ja paljon pelastushenkilökuntaa. Näimme vain puiden heiluvan, kun niitä raivattiin pois auton luota. Tie oli tälläkohtaa todella liukas ja lisäksi lumisade haittasi näkyvyyttä.
Pitkin päivää ajatukset siirtyivät tähän tapahtumaan ja mietti miten siinä oikein oli käynyt. Illalla luin netistä, ettei ainakaan kuolonuhreja ollut. Toivottavasti uhrit paranevat pian eivätkä vammat olleet vakavia.
Koko päivän jatkunut lumisade teki ajamisesta raskasta, ja messutkin olivat hiemoinen pettymys. Mitään uutta ei ollut esillä, eikä oikein uusia ideoitakaan ollut.
Ihmisiä oli tosi paljon säästä huolimatta tai siitä johtuen. Ja varsinkin sisusta- osastoilla oli niin paljon väkeä, ettei mitään tahtonut nähdä kunnolla. Harmi.
Kotiin tullessa lumisade vain yltyi ja aamuun mennessä lunta oli tullut n. 20 cm.
Aamulla teimme Tiian kanssa lumiukon, josta piti ensin tulla muumi, sitten mörkö, mutta lopulta siitä tulikin turtlesin näköinen vinosilmäinen nainen. (unohdetaan kuvanveistäjän ura).

Ulkona ollessamme eräs mies toi jo syksyllä tilaamamme kirjan, jossa esitellään suurinosa paikkakunnan talouksista. Tätä kirjaa selatessa kuluikin pitkä tovi. Ja monta ahaa elämystäkin sain.

Perjantaina sain Kirsikalta tilaamani ihanat Sugar nellien leimakuvat. Josko vielä saisi inspiraation niiden värittämiseen. ( anteeksi Kirsi, mutta en osaa linkittää sivuasi tähän).

Ei kommentteja: